Themadag Januari 2018

Gepubliceerd op 9 april 2018 14:08

De themadag ligt inmiddels achter ons. Wij willen iedereen bedanken voor de gezellige en leerzame middag! We zien jullie graag opnieuw  op de volgende themadag: Zaterdag 12 januari 2019 bij sc Spirit '30 te Hoogkarspel.


Op zaterdag 13 januari 2018 was er een scheidsrechtersdag bij vv De Zouaven in Grootebroek. Deze dag werd georganiseerd voor scheidsrechters vanaf 12 jaar en was bedoeld voor zowel verenigings-scheidsrechters als KNVB-scheidsrechters.

 

De themadag ligt inmiddels achter ons. Wij willen iedereen bedanken voor de gezellige en leerzame middag! Mogelijk ot volgend jaar!

______________________________________

“Fluiten leer je door fluiten”
Leren, ervaren en verbinden


Beste scheidsrechter,
Wil jij nog meer plezier uit jouw hobby halen? Wil jij kennis maken met collega-scheidsrechters uit Westfriesland? Of wil je een vraag stellen aan een landelijke scheidsrechter (Gino D’Onorio)? Kom dan naar de themadag voor scheidsrechters op 13 januari 2018! Lees hieronder meer informatie. 

 

Jij bent scheidsrechter bij de KNVB of bij een vereniging in Westfriesland. Dat is een mooie hobby. Samen met jouw collega-scheidsrechters zorg jij ervoor dat er heel veel wedstrijden in onze regio gespeeld kunnen worden. Voor de voetbalverenigingen in Westfriesland is jouw hulp heel belangrijk. Wij willen jou graag bedanken voor jouw inzet.


Het team “Westfriesland Cup” nodigt je daarom uit voor een themadag bij V.V. De Zouaven in Grootebroek op zaterdag 13 januari 2018 (aanvang 10:45 uur). Deze dag gaat alleen maar over scheidsrechters en alles wat bij onze hobby komt kijken!


Op deze themadag willen we vooral van elkaar leren en ervaringen uitwisselen. Fluiten is namelijk een ervaringsvak, en wij willen graag onze ervaringen met jullie delen. Daarom hebben wij scheidsrechters uit de praktijk gevraagd om jullie wat te komen vertellen. Ook hopen wij van jullie ervaringen te kunnen leren.


De dag zal bestaan uit enkele korte blokken waarin een bepaald thema besproken wordt, zoals positie kiezen, samenwerken met assistenten en KNVB-scheidsrechter worden. We willen op een speelse, maar informatieve manier met elkaar in gesprek gaan. Daarom hebben we onder andere beeldmateriaal mee, en spelen we een spelregelquiz. Het hele programma vind je hieronder.

 

Wij hopen dat jij zaterdag 13 januari ook komt. Je kunt je aanmelden via deze link. Samen kunnen we er een mooie en leerzame dag van maken zo in de stille voetbalperiode. Leer elkaar beter kennen en wissel ervaringen uit! Wij zien jou graag op 13 januari.

 

Met vriendelijke groet,
Namens Team Westfriesland Cup,
Wiegert Kistemaker


Het programma (programma onder voorbehoud van aantal deelnemers en hun leeftijd)
10.15 Inloop
10.45 Doel en introductie (Bas de Wit, dagvoorzitter)
11.00 Wat is een juiste voorbereiding van je wedstrijd? (Dominique Bijman)
11.10 Hoe kan ik een wedstrijd managen? (Sven Spaan)
11.30 Ik wil KNVB scheidsrechter worden? Hoe word ik dit? Wat houdt het in? (Gino D’Onorio)
12.00 Samenwerking met assistenten, hoe doe je dit? (Marijke Steur)
12.10 Wat doet een KNVB scheidsrechtersbegeleider? (Wiegert Kistemaker)
12.20 Lunchpauze
13.10 Positie kiezen, het volgen bij spel & bij hervattingen (Gino D’Onorio)
13.30 Spelregelwijzigingen. Wel/geen overtreding (Erwin Dam)
14.00 Spelregelquiz “met gele/rode kaart” (Sam Houtenbos)
14.30 “vragen(half)uurtje”
15.00 Afsluiting

 

We zien jullie graag opnieuw op de volgende themadag: Zaterdag 12 januari 2019 bij sc Spirit '30 te Hoogkarspel.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.